- Hjem
- Inspirasjon
- Mat
- Sommens pizzafavoritt fra Nicolas Vahé
Sommens pizzafavoritt fra Nicolas Vahé
Ønsker du å lage den perfekte hjemmelagde pizzaen i sommer? Med pizzablanding fra Nicolas Vahé kan du enkelt lage en autentisk og sprø pizzabunn hjemme. Pizzablandingen gir deg en deilig bunn som du kan toppe med sommerens beste ingredienser.
Nicolas Vahés pizzablanding gjør det enkelt å imponere venner og familie. Perfekt for sommerens grillfester og hyggelige kvelder på terrassen.
Du trenger (til 4 porsjonspizzaer)
Pizzabunn:
1 pose pizzablanding fra Nicolas Vahé
10 g fersk gjær
200 ml lunkent vann
Olje til bakebrettet
Fyll:
Pesto fra Nicolas Vahé
Tomater
Fersk mozzarella
Spekeskinke etter eget ønske
Toppes med:
Ruccola
Trøffelolje fra Nicolas Vahé
Slik gjør du:
Bland sammen gjær og lunkent vann. Tilsett pizzablandingen og elt i maskin på medium hastighet i ca 10 min. Del deigen i fire deler, form som boller og legg dem på et oljet bakebrett med god avstand mellom hver. Dekk bakebrettet og la heve i ca 2 timer. Form deigen til tynne, runde pizzabunner og tilsett din favoritt topping. Stek i en forvarmet ovn på 250 grader, helst på pizzastein for 7-10 minutter (avhengig av ovn)
Topp med ruccola og trøffelolje rett før servering.
Tips!
Pizzablandingen kan også brukes til foccacia, ciabatta og hjemmelaget pasta.
bon appétit!